خرید رب آلوچه خانگی شمال (ترشی آلوچه + قیمت)

رب آلوچه از جوشاندن و غلیظ شدن میوه آلو (گوجه سبز) به دست می آید. اگر این رب خالص باشد یعنی حاوی موادی مانند: جوهر لیمو، کدو تنبل، هویج، رنگ خوراکی، سرکه و مواد نگهدارنده نباشد، می تواند چاشنی بی نظیری برای غذای شما باشد. سایت ترش واش ارائه دهنده انواع ترشی های شمالی، یکی از عرضه کنندگان ترشی آلوچه خانگی شمالی است. شما عزیزان می توانید این محصول را از همین سایت خریداری نمایید.

برای تهیه ترشی آلوچه به روش زیر عمل کنید

ابتدا آلوها را نمک می زنیم و در قابلمه می گذاریم تا داغ شوند. اگر آلوها آبدار هستند، به آنها آب اضافه نمی کنیم. اما اگر آلوها خشک بودند ، کمی آب به آنها اضافه می کنیم. وقتی جوش آمد و کمی نرم شد از صافی رد می کنیم تا هسته میوه ها جدا شود و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و در آخر ، کمی نمک به آلوچه ها اضافه می کنیم.

رب آلوچه را با چه غذاهایی بخوریم؟

رب آلوچه مانند پوره گوجه فرنگی به غذا رنگ نمی دهد، اما طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. از این پوره می توان در انواع غذاهای دارای مرغ، گوشت و سبزیجات استفاده کرد.

فواید رب آلوچه

آلوچه دارای طبع سرد است و به افراد گرم مزاج توصیه می شود. اگر شما یکی از آن دسته از افرادی هستید که طبع سردی دارید اما این میوه را دوست دارد، توصیه می کنیم، آن را با گلپر، نعنا یا دیگر سبزی‌های کوهی مصرف کنید.همچنین به یاد داشته باشید که اگر این نوع سبزیجات را نداريد، مصرف خرما پس از مصرف گوجه سبز در اين مورد به شما کمک خواهد کرد.

رب آلوچه سرشار از ویتامین A, C, K, B1, B2، مواد مغذی (از جمله کلسیم ، فسفر، آهن، نیاسین و پتاسیم) و غنی از فیبر است.

فیبر موجود در آلوچه به هضم سریع غذا کمک کرده و عملکرد گوارشی را تسهیل می کند.

همچنین مصرف رب آلوچه در کنار غذا به رفع یبوست ، پاکسازی معده و روده ، کاهش فشار خون و چربی خون کمک کرده و از انواع سکته ها پیشگیری می کند.

ترکیبات موجود در این چاشنی خوش طعم دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد سرطان است که از سرطان سینه ، تومورهای بدخیم و مشکلات خونی در فرد جلوگیری می کند.

همچنین مصرف رب آلوچه به صورت اصولی همراه با غذا می تواند به کاهش وزن کمک کرده و هضم صفراوی غذاها را بهبود بخشد.

تفاوت رب انار و رب آلوچه

این دو چاشنی از نظر اسیدی، غلظت، بافت و طعم متفاوت هستند. رب آلوچه اگر درست تهیه شده باشد باید غلیظتر از رب انار باشد وقتی این رب خالی خورده می شود پوست های خیلی ریز آلو زیر زبان احساس نمی‌شود.

همچنین رب آلوچه نسبت به رب انار اسیدی تر است و با مقدار کمتری از این چاشنی می توانید غذا را ترش تر کنید.

طبیعتا طعم این دو هم متفاوت است و هر کدام طعمی نزدیک به میوه ای که رب از آن درست می شود دارد. ترکیب این دو رب طعم بسیار خوبی به غذای شما می دهد و در تمامی غذاهایی که با رب انار تهیه می شوند

مانند فسنجان و مرغ شکم پر می توان رب آلوچه را جایگزین یا ترکیب کرد.

برای جلوگیری از کپک زدن رب آلوچه چه کنیم؟ زمان ماندگاری رب آلوچه چقدر است؟

رب آلوچه در صورتی که غلظت کافی داشته باشد و به درستی نگهداری شود برای مدت طولانی قابل نگهداری و استفاده می ماند. برای سالم ماندن و عدم کپک زدن به مدت طولانی، رب آلو را در ظرف شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید.

برای جلوگیری از خروج هوا از درپوش کامل روی ظرف اطمینان حاصل کنید. از فرو کردن قاشق خیس ، چرب و یا کثیف داخل رب جلوگیری کنید چون باعث کپک زدن می شود. می توانید رب را در فریزر هم نگهداری کنید اما به دلیل غلظت زیاد آن بسیار سفت می شود که استفاده از آن را سخت می کند.

رنگ و طعم رب آلوچه

رنگ و طعم این رب به نوع آلویی که برای تهیه رب استفاده می شود بستگی دارد. این میوه بسته به زمان چیدن طعم و رنگ متفاوتی دارد. در مدت زمانی که گوجه سبز روی درخت باقی می ماند به رنگ سبز، زرد، قرمز و سیاه در می آید. هر رنگ این میوه که تبدیل به رب می شود طعم متفاوتی می دهد. شما می تواتید بر حسب ذائقه تان بهترین آلو جهت تهیه رب آلو را انتخاب کنید.

ترشی آلوچه خانگی شمال

ترشی آلوچه یا گوجه سبز یکی از ترشی های خوشمزه است که با هر غذایی سرو می شود و حتی دیدن آن هم دهان را آب می اندازد. این چاشنی باب میل بچه ها و بزرگسالان است و در کنار بسیاری از غداها طعم دلپذیری دارد.

ترشی آلوچه (رب آلوچه)
ترشی آلوچه (رب آلوچه)

طرز تهیه ترشی آلوچه یا ترشی گوجه سبز

ابتدا آلوها را شسته و به مدت 15-10 دقیقه در مخلوط آب و نمک و سرکه قرار می دهیم و سپس آلوها را چند بار با آب سرد می شوییم تا سرکه و نمک کاملا از روی آنها گرفته شود.

پس از خشک شدن به آن ها سیاه دانه، ترخون، گل پر، فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و ترکیب را همراه با چند حبه سیر داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. در انتها سرکه را به مواد اضافه می کنیم.

فراموش نکنید شیشه را در جای خنک نگهداری کنید. نیازی به یخچال نیست. بعد از دو هفته ترشی آماده است و می توانید از آن استفاده کنید. دقت کنید که از ترخون بیشتر از مقدار مشخص شده استفاده نکنید زیرا باعث تلخ شدن ترشی می شود.

نگهداری ترشی آلوچه

ترشی را در یک ظرف شیشه ای در جای خنک و دور از آفتاب نگهداری کنید. اگر درب شیشه ای که استفاده می کنید به طور کامل بسته نمی شود، ابتدا یک کیسه فریزر تمیز را روی دهانه شیشه قرار دهید و سپس درب آن را ببندید تا هوا وارد شیشه نشود.

هر دو روز یکبار مقدار سرکه داخل شیشه را بررسی کنید تا خشک نشود. زیرا به مرور زمان سرکه جذب آلو می شود و سطح آن کاهش می یابد و باید دوباره سرکه را اضافه کنید تا شیشه کاملا پر شود.

برای جلوگیری از کپک زدن ترشی قبل از مصرف سرکه را بجوشانید تا اگر آب داخل آن بود تبخیر می شود و سرکه خالص را به ترشی اضافه کنید. همچنین برای کشیدن ترشی بهتر است از قاشق پلاستیکی یا چوبی استفاده کنید.

ترشی آلوچه را با چه غذاهایی بخوریم؟

ترشی آلو یا گوجه سبز مزه ترش دارد به همین دلیل از آن با غذاهایی مانند کوفته، سیب زمینی نارگیلی و خورش چلو استفاده می شود. برای اینکه طعم اسیدی آن به معده شما آسیب نزند و یا ترش نشود، می توانید هنگام سرو روی آن آویشن آسیاب شده بپاشید و سر سفره بیاورید. آویشن خاصیت گرم کنندگی دارد و برای تسکین دردهای معده بسیار مفید است.

مزیت خرید ترشی آلوچه از ما

با خرید رب آلو از ما نه تنها محصولی که دریافت می کنید از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار است بلکه تولید این محصولات در شرایط کاملا بهداشتی صورت گرفته و شما می توانید از سلامت محصول خریداری شده اطمینان خاطر داشته باشید و چرخه تولید محصولات با کیفیت و حمایت از کسب و کارهای کوچک را حفظ کنید.

قیمت رب آلوچه

قیمت رب آلوچه بر حسب نوع برند، نوع و کیفیت میوه مورد استفاده، قیمت گذاری فروشنده و حجم سفارش داده شده متفاوت است. با خرید از این سایت، بهترین رب آلوچه را تهیه و میل نمائید.