خرید رب انار خانگی شمال (ترشی انار + قیمت)

رب انار از جوشاندن و غلیظ شدن آب انار به دست می آید و اگر خالص باشد (به این معنی که حاوی موادی مانند: آبلیمو، کدو تنبل، هویج، آلو، رنگ خوراکی، سرکه و مواد نگهدارنده نباشد) می تواند چاشنی بی نظیری برای بسیاری از غذاها علی الخصوص غداهای محلی و شمالی باشد. یکی از بهترین انواع رب انار ، رب انار شمالی دارای عطر خالص و غلیظ گیلانی بدون هیچ گونه افزودنی و طعم اصیل محلی است. این محصول را با نام ترشی انار نیز می‌شناسند.

سایت ترش واش ارائه دهنده انواع ترشی شمال یکی از عرضه کنندگان رب انار خانگی شمال می باشد. شما عزیزان می توانید این محصول را از سایت ترش واش خریداری نمایید.

خرید رب انار خانگی شمال

رب انار ترش همیشه یکی از چاشنی هایی بوده که به خاطر داشتن خواص بی نظیرش معروف است و تمام خصوصیات یک غذای کامل را دارد.

متأسفانه بازار کلاهبرداری رب انار بسیار داغ است. به دلیل رنگ و طعم تیره اش ، می تواند با مواد افزودنی مختلفی مخلوط شده و به مشتریان عرضه شود. موادی مانند کدو تنبل و هویج یا آلو پخته که بدون تغییر رنگ ، حجم آن را افزایش می دهد و طعم های دیگری که آن را ترش یا شیرین می کند.

توجه کنید که رب انار اصیل شمالی کاملا خالص بوده و حاوی هیچ ماده ای جز انار و نمک نیست. رنگ آن تیره و طبیعی است و رنگ خوراکی ندارد و در مراحل پخت رنگ آن تیره شده است. غلظت آن بالاست که نشان دهنده کیفیت آن است. اگر رب رقیق شود به دلیل رطوبت زیاد به سرعت خراب می شود و کپک می زند.

از آنجا که تشخیص رب انار طبیعی ممکن است برای همه آسان نباشد ، لازم است تا رب انار با کیفیت را از فروشندگان معتبر تهیه کنید. سایت ترش واش عرضه کننده رب انار خانگی با کیفیت است که مستقیما از محصولات با کیفیت گیلانی تهیه شده است.

با خرید مستقیم رب انار خانگی از تولیدکننده روستایی، علاوه بر دریافت رب انار محلی، خالص و مرغوب، از مشاغل خانگی و کوچک روستایی حمایت کرده و همچنان به تولید محصولات با کیفیت و ایجاد انگیزه در تولیدکنندگان کوچک کمک می کنید.

خواص رب انار

یکی از مواردی که رب انار را ارزشمند و پر طرفدار کرده است ، خواص بینظیر آن است. رب انار دارای انواع ویتامین ها ، مواد مغذی و غنی از فیبر است.

از مزایای رب انار طبیعی این است که آنتی اکسیدان های زیادی دارد که تمام ویروس های بدن را از بین می برد و سلامت و ایمنی بدن را تقویت می کند.

رب انار با داشتن ترکیباتی از جمله ویتامین B و فیبر از انواع بیماری های گوارشی جلوگیری می کند و باعث اکسیداسیون رادیکال های آزاد می شود.رب انار ترش با خواصی که دارد تمام عفونت ها و زخم های اطراف دهان و دندان را التیام می بخشد.

همچنین از دیگر فواید رب انار می توان به کاهش وزن اشاره کرد. رب انار با داشتن ترکیبات موثری در کاهش کلسترول بد خون یا  LDL  باعث کاهش چربی خون شده و از ابتلا به انواع بیماری های قلبی و عروقی ، سکته و لخته شدن خون در عروق کوچک قلبی پیشگیری می کند.

ترشی انار را با چه غذاهایی بخوریم؟

رب انار طعم ترش یا شیرین طعم انار را به خود می گیرد و با ترشی یا شیرینی سایر غذاها مانند شکر و غیره تفاوت زیادی دارد و طعم غذا را بسیار لذت بخش می کند.

از رب انار می توان برای تهیه غذاهایی مانند فسنجان گیلانی، زیتون پوروده، کال کباب، اکبر جوجه، کباب ترش، مرغ شکم پر و غیره استفاده کرد.

رب انار (ترشی انار)
رب انار (ترشی انار)

تفاوت رب انار و رب آلو

این دو چاشنی از نظر اسیدی بودن ، غلظت، بافت و طعم متفاوت هستند. اگر رب آلوچه درست تهیه شود باید غلیظ تر از رب انار باشد وقتی این رب خالی خورده می شود پوست های بسیار ریز آلو را زیر زبان حس می کنید. اما در هنگام مصرف رب انار طبیعی و خالص معمولا چیزی زیر دندان حس نمی کنید.

همچنین ترشی آلو نسبت به ترشی انار اسیدی تر است و می توانید با مصرف کمتر این ادویه غذا را اسیدی تر کنید. طبیعتا طعم این دو متفاوت است و هر کدام طعمی نزدیک به میوه ای که از آن درست می شود دارد. ترکیب این دو رب طعم بسیار خوبی به غذای شما می دهد و در تمام غذاهایی که با رب آلوچه تهیه می شود مانند فسنجان و مرغ شکم پر، نرشی انار یا رب انار را می توان جایگزین یا ترکیب کرد.

طرز تهیه رب انار خانگی

برای تهیه رب انار خانگی دو روش وجود دارد، یا آب انار را با دستگاه های مخصوص آبگیری می گیرند، سپس آب انار را می جوشانند تا غلیظ شود. یا انارها را خرد می کنند و از قسمت گوشتی و آب آن رب انار درست می کنند که رب تهیه شده در نهایت سفت و چسبنده است. این مدل رب انار هر چه آب بیشتری از دست بدهد راحت تر نگهداری می شود و اگر شرایط نگهداری آن مناسب باشد کپک نمی زند. رب انار را می توانید در شیشه هایی با درهای فلزی در یخچال نگهداری کنید.

روش نگهداری رب انار

رب انار را باید در ظرف شیشه ای با درب فلزی و در جای خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. بهترین رنگ رب انار قهوه ای کم رنگ تا قهوه ای تیره و قرمز تیره است و اگر رنگ رب سیاه شد یا نشانه سوختن رب است یا اینکه مواد دیگری مانند آلو به آن اضافه شده است.

رب انار را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار استفاده از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و پس از هر بار استفاده درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.

سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و اگر خارج از یخچال بود نمک بیشتری اضافه کنید تا رب خراب نشود و کپک نزند. همچنین برای کشیدن ترشی بهتر است از قاشق پلاستیکی یا چوبی استفاده کنید.

در برخی از ترشی انار های خانگی یا بازاری برای صرفه اقتصادی بیشتر رب علاوه بر انار از آلو یا آلوچه استفاده می شود که هم طعم رب را ترش می کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می دهد. در هنگام مصرف این نوع ترشی انار ، تکه های کوچک پوست آلوچه را زیر دندان حس می کنید.

مزیت خرید رب انار از ترش واش

باید توجه کنید که بدلیل رنگ تیره رب انار ، زمینه مخلوط کردن هر گونه ماده افزودنی برای افزایش حجم آن فراهم است. بنابراین لازم است ابتدا از معتبر بودن عرضه کنندگان رب انار و اصل بودن ترشی انار خانگی مورد نظر خود اطمینان حاصل کرده و سپس نسبت به خرید اقدام نمایید.

با خرید رب انار از ما نه تنها محصولی که دریافت می کنید از بالاترین کیفیت ممکن برخوردار است، بلکه تولید این محصولات در شرایط کاملاً بهداشتی صورت می گیرد و می توانید از سلامت محصول خریداری شده و چرخه تولید با کیفیت مطمئن باشید.

قیمت رب انار

قیمت رب انار بسته به نوع برند، مراحل تهیه رب، نوع و کیفیت میوه مصرفی، قیمت گذاری فروشنده و حجم درخواستی متفاوت است. در هر کجای ایران که باشید در اسرع وقت محصول خود را با بسته بندی مناسب دریافت خواهید کرد.