وبلاگ

عرق کاکوتی برای یبوست و اسهال چقدر مفید است؟

فواید عرق کاکوتی برای یبوست و اسهال چیست؟ گیاه کاکوتی را جزء خانواده نعناعیان دسته بندی می‌کنند. این گیاه که طبع گرم و خشک دارد به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می‌کند. گیاه کاکوتی علاوه بر اینکه خاصیت دارویی دارد، عطر و طعم بسیار عالی را برای تهیه دمنوش و چای ایجاد می‌کند و به عنوان تعدیل کننده طعم برای انواع لبنیات به کار می رود.

یکی از تاثیرات گیاه کاکوتی، تاثیر بر سیستم گوارش است. بسیاری از تحقیقات در حوزه درمان های گیاهی بر این باورند که ترکیبات ضد باکتری موجود در عرق کاکوتی، برای پاکسازی فضای داخل لوله گوارش و جلوگیری از اسهال موثرند.

همچنین عرق کاکوتی با خاصیت تسریع در فرآیند زایش سلولی از سایش لایه داخلی روده و ابتلا به مشکلات گوارشی همچون نفخ، یبوست و اسهال جلوگیری می کند.

از عرق کاکوتی می توان به اندازه یک استکان قبل از هر وعده غذایی برای بهبود هضم و جذب غذا استفاده کرد. این وضعیت ریسک ابتلا به یبوست را کاهش داده و از نفخ کردن جلوگیری می کند.

مصرف دمنوش یا چای کاکوتی به همراه نبات، یک نوشیدنی گرم برای متعادل سازی طبع سرد غذاهاست چرا که کاکوتی دارای طبع گرم است و می تواند طبع غذای سرد را تعدیل کند و از ایجاد دلپیچه و اسپاسم روده جلوگیری کند.

مصرف مداوم و کنترل شده عرق کاکوتی با افزایش حرکات پریستالتیک روده، از هضم ناقص غذا جلوگیری می کند و این وضعیت، سلامت سیستم گوارش را تضمین می کند.

از آن جا که کودکان، بیش از بزرگسالان در معرض مشکلات گوارشی از جمله اسهال، یبوست، دل درد و دلپیچه هستند، مصرف عرق کاکوتی تحت نظر متخصص تغذیه بلامانع است و می تواند از گسترش عوارض گوارشی در کودک جلوگیری کند.

در این مقاله به معرفی گیاه کاکوتی و اثرات آن بر اسهال و یبوست پرداختیم. شما عزیزان می توانید عرق کاکوتی محصول گیلان را به صورت کاملا خانگی و خالص، در بسته بندی های نیم لیتری از سراسر ایران سفارش دهید. از همراهی شما با این مقاله آموزشی سپاس گزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *