وبلاگ

کوکو سبزی حرفه ای رو چطور درست کنیم؟

کوکو سبزی حرفه ای رو چطور درست کنیم؟ کوکوی سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای خانگی ما ایرانی هاست. این کوکوی خوشمزه از سبزیجات معطر تهیه می شود که در برخی شهرهای شمالی کشور برای تهیه آن از سبزیجات محلی مثل خالواش و چوچاق هم در دستور آن استفاده می شود.

اگر به سبزی تازه دسترسی دارید بهتر است برای تهیه کوکو سبزی از سبزی های تازه خرد شده استفاده کنید تا هم غذایتان خوش طعم تر شود و هم آب نیندازد. اگر نیاز به خرید سبزی کوکویی دارید، کافیست برای خرید با ما تماس بگیرید.

با مقدار موادی که در این دستور در اختیار شما قرار داده ایم می توانید برای ۴ نفر کوکوی سبزی بپزید. برخی از مواد این دستور قابل حذف است که در صورت تمایل می توانید آن را اضافه تر یا کمتر کنید.

مواد لازم برای پخت کوکو سبزی

(برای 4 نفر)

تخم مرغ ۵ عدد

مغز گردو آسیاب شده ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۳ حبه (قابل حذف یا اضافه کردن است)

آرد ۱ ق غذا خوری (آرد قابل حذف است و برای انسجام کوکو به غذا افزوده می شود)

روغن مایع به میزان لازم

سبزی کوکویی ۵۰۰ گرم ( شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید از هر کدام به تساوی و در صورت تمایل می توانید از سبزیجات معطر شمالی مثل خالواش و چوچاق استفاده کنید)

زرشک ۱ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

  • ماست و بیکینگ پودر (این مواد در صورت تمایل اضافه می شوند . ماست باعث تردی کوکو سبزی می شود و بیکینگ پودر بافت کوکو را پف دار می کند)

مراحل پخت کوکو سبزی حرفه ای

گام اول : آماده سازی سبزی کوکو سبزی

برای پخت کوکوی سبزی حرفه ای ابتدا سبزی کوکویی را (با ترکیب ذکر شده) بشویید و آن را سه بار آبکشی کنید. اجازه دهید تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه سبزی را با یک چاقوی تیز ، ریز و ساطوری کنید.

گام دوم : مخلوط کردن مواد لازم

سیر را پوره کرده و به سبزی اضافه کنید و هم بزنید تا طعم سیر به خورد سبزی ها برود . سپس در صورت تمایل آرد را به مخلوط اضافه کنید . تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و با چنگال به هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود .در این مرحله برای ترد شدن کوکو  1/4 پیمانه ماست به تخم مرغ ها اضافه کنید. اگر دوست دارید کوکوی پفکی تری داشته باشید ، ابتدا مقداری بیکینگ پودر در ماست حل کنید تا فعال شود و سپی آن را به مخلوط اضافه کنید. در ادامه مقدار لازم نمک ، فلفل سیاه و ادویه زردچوبه به مواد اضافه کنید تا طعم کوکو تکمیل شود.

گام سوم : افزودن زرشک و گردو (کوکو سبزی مجلسی)

دستور ساده کوکو سبزی ، حاوی زرشک و گردو نیست ولی چنانچه می خواهید یک کوکو سبزی مجلسی و شیک داشته باشید حتما گردو و زرشک را به غذا اضافه کنید. مغز گردوها را آسیاب کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید. برخی از افراد دوست دارند که مغز گردو زیر دندان حس شود ، برای اینکار می توانید به جای آسیبا کردن مغز گردو آن را ریز خرد کنید.

گام چهارم : پختن کوکو سبزی

مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

حالا نوبت آن رسیده که مایه کوکو سبزی را سرخ کنید. برای این کار یک تابه مناسب را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع یا کره داخل آن بریزید. پس از داغ شدن روغن مایه کوکو سبزی را داخل تابه ریخته و با پشت قاشق ، سطح آنرا صاف کنید . دقت کنید که مایه کوکو در تمام قسمت های تابه با ضخامت یکسان  پخش شده باشد . سپس کوکو را به 4 بخش تقسیم کرده و هر قسمت را به آرامی بر گردانید. پس از اینکه سمت دیگر کوکو هم سرخ شد آن را به همراه نان یا سبزی پلو سرو کنید.

پخت کوکو سبزی حرفه ای در فر

اگر دوست دارید کوکو سبزی خود را در فر و حرارت قابل تنظیم تهیه کنید ، ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید . مایه کوکو را در یک ظرف چرب شده ریخته و پهن کنید . روی آن را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید تا زمانیکه کوکو کاملا پخته شود و سپس آن را نوش جان کنید.

سایت ترش واش ارائه دهنده انواع محصولات کاشت شمال کشور ، با بهترین کیفیت می باشد. یکی از این محصولات سبزی کوکوی خرد شده است که در بسته بندی های 500 گرمی تهیه شده و آماده پخت یا فریز کردن می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *