وبلاگ

آیا پیاز سرخ شده نفاخ است و نفخ می آورد؟

آیا پیاز سرخ شده نفاخ است و نفخ می آورد؟ پیاز یکی از پرکاربرد ترین چاشنی های غذایی ما ایرانی هاست که در بسیاری از غداهای خانگی ایرانی استفاده می شود و علاوه بر عطر و طعم، خواص زیادی دارد.

بسیاری از افراد بر این باورند که پیاز می تواند باعث نفخ شود. اما این باور تا چه حد قابل استناد است؟

بسیاری از تحقیقات در حوزه مواد غذایی، حاکی از آن است که پیاز در دسته مواد غذایی نفاخ قرار می گیرد. چرا که پیاز دارای فیبری به نام «فروکتان» است که اغلب باعث نفخ می‌شود و می تواند در افرادی که عملکرد گوارشی حساسی دارند، باعث ایجاد نفخ شود.

تا به اینجا متوجه شدیم که پیاز می تواند باعث ایجاد نفخ شود اما میزان حساسیت گوارشی نسبت به این ماده از سایر مواد نفاخ به مراتب کم تر است. بنابراین بسیاری از افراد متوجه ایجاد نفخ حاصل از پیاز نمی شوند.

برا جلوگیری از ایجاد نفخ در پیاز پیشنهاد می شود که پیاز را به صورت پخته مصرف کنید.

همچنین پیشنهاد می شود پس از خرد کردن پیاز، آن را برای مدتی خیس کرده و سپس آن را سرخ کنید.

سایت ترش واش یکی از ارائه دهندگان پیاز سرخ شده عمده به صورت نگینی و خلالی می باشد. شما عزیزان می توانید از تمام نقاط ایران، بسته بندی مورد نظر خود را سفارش دهید. برای خرید پیاز سرخ شده کافیست با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *