وبلاگ

ترکیب سبزی قورمه رستورانی (راز طعم قورمه سبزی رستوران ها چیه؟)

چگونه قورمه سبزی رستورانی درست کنیم؟

وقتی صحبت از پخت قورمه سبزی می شود، ممکن است یادآوری عطر و طعم سبزی قورمه رستورانی مستتان کند. بسیاری از ما ممکن است آرزو داشته باشیم قورمه سبزی مان شبیه رستوران ها شود. آیا رستوران ها تکنیک خاصی را در پخت خورش قورمه سبزی پیاده می کنند؟ فوت و فن قورمه سبزی رستوران ها چیه؟

چطور مثل رستوران ها قورمه سبزی بپزیم؟

پیش از هرچیزی باید بدانید که رستوران ها جادوگر نیستند. آن ها می‌دانند برای پخت خورشت قورمه سبزی از چه سبزیجاتی و با چه میزان ترکیبات استفاده نمایند. به عبارتی قورمه سبزی رستورانی نتیجه استفاده از محصولات و سبزیجات تازه و مرغوب است و تکنیک های خاصی برای پخت سبزی قورمه رستورانی وجود ندارد.

اگر جستجوی در اینترنت انجام دهید خواهید دید که مراحل پخت خورشت قورمه سبزی تقریبا مشابه است. چیزی که باعث تغییر در طعم می شود، کیفیت محصولات استفاده شده است.

اما نکاتی را به شما خواهیم گفت که به کمک آن بتوانید یک قورمه سبزی خوشمزه مانند رستوران ها بپزید.

در ابتدا باید سبزیجات مورد استفاده شما تازه و مرغوب باشد. اجازه دهید موردی را با شما در میان بگذاریم. یکی از مشتریانمان با ما جهت خرید سبزی قورمه تازه شمال تماس گرفت. قسم می خورد که قبلا از فروشگاه های دیگر خریدهای ناموفقی داشته است به طوریکه در برخی از محصولاتی که به دستشان رسیده، سنگ ریزه پیدا کرده است.

کیفیتی تا این حد پایین هرگز نمی تواند باعث شود شما یک قورمه سبزی عالی مثل رستوران ها بپزید. برخی از تولید کنندگان متأسفانه با عدم رعایت بهداشت و موارد مشابه، محصولاتی با بدترین کیفیت به مشتری تحویل می دهند. مشتری به دلیل قیمت های پایین ممکن است تمایل به خرید از آن تولید کننده را داشته باشد اما قطعا “هیچ ارزانی بی دلیل نیست” مگر در زمانی که از تولید کننده اصلی بخرید.

سبزی قورمه سرخ شده که در این سایت عرضه می شود با بهترین قیمت و رعایت تمامی نکات بهداشتی و مستقیما توسط تولید کنندگان عرضه می شود و به همین خاطر خیالتان از بابت کیفیت و نحوه پاک کردن و شستشوی سبزیجات و در نهایت سرخ کردن مناسب سبزی ها و روغن های استفاده شده در مراحل سرخ شدن و در نهایت بسته بندی مناسب و بهداشتی و ارسال با بسته بندی کاملا پلمپ شده راحت خواهد بود.

پس در قدم اول برای پخت یک قورمه سبزی عالی لازم است سبزی مناسب و تازه و معطر بخرید (برای تهیه سبزی با کیفیت تضمینی با ما تماس بگیرید).

در قدم بعدی باید سعی کنید لوبیا قرمز را به مدت کافی خیس کنید. پیشنهاد می کنیم زمانی که قصد پخت خورشت قورمه سبزی دارید، لوبیا قرمز را حداقل از 12 الی 20 ساعت قبل در آب بخیسانید. در طی خیساندن لوبیا قرمز سعی کنید آب آن را حداقل دو بار تعویض کنید تا هم لوبیا ها نرم تر شوند و هم نفخ آنها گرفته شود. این باعث می شود پخت لوبیا قرمز نیز سریع تر انجام شود.

زمان تفت دادن پیاز و گوشت و زردچوبه مهم است. به میزان لازم از این مواد استفاده کنید. شما می توانید در صورت تمایل فلفل سیاه نیز با پیازها تفت دهید.

گوشت را بیش از حد درشت یا ریز خرد نکنید.

مقدار آبی که به قابلمه اضافه می کنید بیش از حد یا کمتر از حد معمول نباشد.

در زمان اضافه کردن سبزی خورشتی قورمه، در صورتی که قصد دارید سبزی شما تیره‌تر باشد، می توانید کمی آن را مجدد تفت دهید. توجه داشته باشید که زیاد تفت دادن آن ممکن است باعث سوختن و تلخ شدن شود.

ادویه های دلخواه را به مقدار دلخواه اما منطقی به خورشت اضافه کنید.

سبزی قورمه رستورانی رو از کجا تهیه کنیم؟

برای تهیه سبزی قورمه درجه یک با سبزیجات معطر شمالی مخصوص پخت خوش طعم ترین خورشت قورمه کافیست با ما تماس بگیرید و سفارش خود را ثبت کنید تا در سریع ترین زمان به دستتان برسانیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *