وبلاگ

سبزی کوکو را خام فریز کنیم یا پخته؟

آموزش نگهداری و مصرف صحیح سبزی کوکو در فریزر

سبزی کوکو را خام فریز کنیم یا پخته؟ همانطور که میدانید، بهترین روش مصرف سبزیجات، استفاده از سبزیجات تازه است. اما گاها دسترسی به سبزی تازه، آن هم با وجود مشغله زندگی امروزی، امکان پذیر نیست. به همین دلیل آگاهی از نحوه نگهداری سبزی در فریزر برای استفاده طولانی از آن، اهمیت ویژه ای دارد. اما چطور سبزی کوکو را در فریزر نگهداریم تا عطر و طعم آن کم نشود؟

اگر هنوز اقدام به خرید سبزی کوکو نکرده اید، کافیست با ما تماس بگیرید تا تازه ترین و خوش عطر ترین سبزی کوکوی مخصوص شمال برایتان ارسال شود.

5 گام برای نگهداری و مصرف صحیح سبزی کوکو در فریزر

سبزی کوکو را در صورت بسته بندی و نگهداری صحیح می توان تا 4 ماه در فریزر نگهداری کرد. در ادامه به مهم ترین نکات فریز کردن سبزی کوکو اشاره می کنیم.

گام اول : سبزی ها را اصولی آماده کنید

ابتدا سبزی ها را پاک کرده و نیم ساعت در آب و نمک خیس کنید. سپس آن را دو الی سه بار آبکشی کنید تا نمک آن پاک شود.

گام دوم: سبزی کوکو را صحیح خرد کنید

سبزی کوکو بافت لطیفی دارد. بنابراین برای جلوگیری از له شدن، آن را با یک چاقوی تیز خرد کنید تا ارزش غذایی سبزی کم نشود.

گام سوم : سبزی کوکو را پخته فریز نکنید

دکتر سمیه کمالیان، کارشناس تغذیه و یکی از محققین حوزه سلامت غذایی در رابطه با نگهداری سبزیجات پخته در فریزر اشاره می کند که این روش از نظر سلامت مواد غذایی اشتباه است، چرا که سرخ کردن و فریز کردن مواد باعث اکسید شدن اسیدهای چرب موجود در آن خواهد شد که این امر، مواد غذایی را به مواد سرطان زا تبدیل می کند. وی معتقد است که فریز کردن سبزی در حالت خام از جهت نبود مواد سرطان زا در غذا بهتر است.

با این وجود بهتر است سبزی را پس از خرد کردن تا چند دقیقه روی شعله متوسط حرارت بدهید و پس از تبخیر آب، آن را آماده بسته بندی کنید.

گام چهارم : کوکو سبزی را اصولی بسته بندی کنید

بسته بندی سبزی کوکو را به اندازه های یک وعده ای در نظر بگیرید. با این کار از باز شدن و انجماد مجدد سبزی باقی مانده، که سبب کاهش طعم و خواص آن می شود، جلوگیری می کنید.

گام پنجم : سبزی کوکو را به صورت نیمه منجمد در غذا استفاده کنید

بسیاری از بانوان ایرانی معتقدند که منجمد کردن سبزی کوکو، باعث شل شدن و به عبارتی وا رفتن سبزی پس از پخت آن می شود. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است سبزی را پس از خارج کردن از فریزر، چند دقیقه در فضای اتاق نگهداری کرد تا کمی شل شود. سپی به صورت نیمه منجمد، آن را با گوشت کوب، کوبید و سایر مواد کوکو را به آن اضافه کرد و در تابه داغ قرار داد.

سایت ترش واش ارائه دهنده انواع محصولات کاشت شمال کشور، با بهترین کیفیت می باشد. یکی از این محصولات سبزی کوکوی خرد شده است که در بسته بندی های 500 گرمی تهیه شده و آماده پخت یا فریز کردن می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *