وبلاگ

آیا عرق کاکوتی برای رفلاکس معده خوب است؟

آیا عرق کاکوتی برای رفلاکس معده خوب است؟ کاکوتی یا «آنخ» گیاهی از دسته نعناعیان است که در بسیاری از نواحی کوهستانی به صورت خودرو یافت می شود. خواص فراوان کاکوتی آن را به یک گیاه دارویی پر کاربرد تبدیل کرده است. عرق کاکوتی دارای طبع گرم و خشک است که به خصوص برای سرد مزاجان بسیار پر فایده است.

خواص عرق کاکوتی بر معده و رفلاکس اسید معده

عرق گیاه کاکوتی دارای خواص ضد عفونی کنندگی بسیار قوی است و با این خاصیت می‌تواند موجب پاک سازی لوله گوارشی شود. همچنین عرق کاکوتی با داشتن خواص ضد میکروبی ، موجب کاهش ابتلا به زخم معده یا اولسر (ناشی از باکتری هلیکو باکتر پیلوری) و یا جلوگیری از گسترش زخم معده شود. همچنین با مصرف عرق کاکوتی به صورت مداوم می توان التیام زخم های معده را تسریع بخشید.

به علاوه عرق کاکوتی دارای خواص ضدالتهابی و تسکین دهنده درد است که از این طریق می تواند موجب درمان معده درد، نفخ و دل پیچه شود و در نتیجه سلامت دستگاه گوارش فرد را تضمین کند.

از دیگر اثرات مثبت عرق کاکوتی بر معده می توان به تاثیر عرق کاکوتی بر کاهش نسبت مرگ سلولی به تکثیر سلولی ، افزایش عروق  و خونرسانی بیشتر در غشای مخاطی معده اشاره کرد.

یکی از دلایل رفلاکس معده ضعف دریچه معده ای است که باعث فشار و برگشت اسید معده به درون راه مری می شود. عرق کاکوتی با دارا بودن ترکیب ۱و ۸- سینئول موجب کاهش ترشح زیاد اسید معده می شود و این امر سبب کاهش احتمال برگشت و رفلاکس معده می شود. به علاوه ترکیب پولگون موجود در  عرق کاکوتی دارای خواص ضد التهابی است و با التیام مشکلات دریچه ای معده ، باعث کاهش درد ناشی از رفلاکس می شود.

همچنین از این عرق گیاهی خانگی می توان برای رفع دل درد و رفلاکس معده نوزادان و شیر خواران نیز استفاده کرد. فراموش نکنید که مصرف این عرقیجات در کودکان زیر 9 سال حتما بایستی زیر نظر پزشک باشد.

در این مقاله به اثر گیاه کاکوتی بر رفلاکس معده و درد ناشی از آن پرداختیم. شما عزیزان می توانید عرق کاکوتی محصول گیلان را به صورت کاملا خانگی و خالص ، در بسته بندی های نیم لیتری از سراسر ایران سفارش دهید. از همراهی شما با این مقاله آموزشی سپاس گزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *